header
print

AFLEVERING 10: NLP

DO 4 JUNI, 19:20 NED 2
NLP is een verzameling theorieën en techieken om gelukkiger, succesvoller en gezonder te leven. Het is een Amerikaans product dat in de jaren '70 werd ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder. Beide hebben een universitaire achtergrond, maar ze hebben de wetenschappelijke principes ingeruild voor de (drog-)redenering dat ze uitsluitend geïnteresseerd zijn in wat werkt. En wat werkt is een 'subjectieve ervaring'. Door te shoppen in de (alternatieve en wetenschappelijk verantwoorde) therapiewereld, hebben ze verschillende technieken gedestilleerd die voor iedereen toepasbaar zouden zijn. Zo kan iedereen leren optimaal te communiceren en zijn persoonlijke doelstellingen bereiken. Delen van NLP vinden hun oorsprong in geaccepteerde wetenschappelijke theorieën, anderen zijn verdichtsels. Eén van de terreinen waarop NLP claimt succesvol te zijn, is bij het oplossen van angsten, fobieën en allergieën. Volgens de theorie zijn de meeste angsten en fobieën aangeleerd... dus kun je ze ook eenvoudig afleren. De claim bij de workshop 'Angsten, Fobieën en Allergieën' is dat je na de sessie gegarandeerd van je klachten af bent. Ook hier wordt gebruik gemaakt van technieken ontleend aan de cognitieve psychologie verpakt in een simplistisch NLP-jasje.INFORMATIE

Duur: 1 avond (3 uur)
Kosten: € 50.-
Cursusleider: Bjørn Vos
Waar:
Link: www.ditisnlp.nl


MEER AFLEVERING 10

Familie-opstelling
Ayahuasca

Reacties: 1-1
Door Gast: Bjorn Vos @ 2009-06-08 11:01:10
Reactie op jouw recensie
Beste Esther,

Wat jammer dat we in je recensie niets teruglezen over je enthousiasme tijdens en na de workshop. Je zei die avond tegen je collega's dat dit één van de beste workshops was die je had gevolgd. Je recensie staat dan ook in schril contrast met de enthousiaste reacties die we die avond en de weken daarna van jullie en van de andere deelnemers ontvingen.

We geven garantie op ons werk. Als Fleur en jij dus serieus geinteresseerd zijn om van je rijangst en allergie af te komen, neem dan gerust contact met ons op.

Met hartelijke groet,

Bjorn Vos en Meike Sjouerman
Reacties: 1-1
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

NGGT EXTRA
WEB ONLY: ONTDEK JE EIGEN GEZICHT

'Verwendag met Tibetaanse klankschalen en je masker maken.' Combi van knutselen en spiritueel ontspannen.

NGGT CURSUS TOP 3


Zweethut - Inipi   8,7


Dit is mijn grens   8,5


100% vrouw   8,3


UITZENDING GEMIST

AFL 10: DO 4, 19:20 NED 2

Moniek doet mee aan de familie-opstelling, Esther leert wat NLP is en Jack gebruikt de spirituele drug ayahuasca.